Event cover billede valgt af arrangøren

Foredrag med Lonne og Peter Grønlund hos Run For Cover

Run For Cover har inviteret forfatteren og foredragsholder (og tidligere graffitimaler) Peter Grønlund ind i butikken sammen med Vesterbros egen Lonne, som vil fortælle om Lonnes livshistorie og hans nye biografi "Born Free", der er skrevet af Peter Grønlund.

Lonne er en orignal gangster der har siddet i fængsel i mere end 31 for alt fra alfonseri og smugling til vold og har levet et af de mest dramatiske og sindssyge liv man kan forstille sig.

Lonne voksede op på Vesterbro og holdt til på de skumle værtshuse, havde ludere på gaden og steg hurtigt til toppen af det kriminelle hierarki. Sammen med sine venner, der havde navne som Slagter-John, Bumse-Bent og Harry-Guldarm styrede han den kriminelle underverden. De havde masser af penge, store biler og førte sig frem på byens restauranter i bedste alfonsstil.

Som gentlemen med karisma holdt de hof for vennerne og smukke, villige kvinder. Simon Spies, Teddy Edelmann, Otto Brandenburg og mange andre kendte mennesker, nød alle godt af det farverige, men yderst tvivlsomme selskab.

Som luderkarl på Vesterbro tjente Lonne mange penge, men han tjente endnu flere, da han begyndte at smugle. Først cigaretter, siden hårde stoffer. Var der udsigt til penge var Lonne med.
De store sager som man gennem tiden har kunne læse om i aviserne: påsatte brande, alfonseri, vold og trusler mod vidner, hashligaer og de store heroinsager - Lonne var med! Og han har afsonet i stort set samtlige danske fængsler og under kummerlige forhold i Spanien og Thailand.

Lonne har aldrig fulgt samfundets regler og hans synderegister er uendeligt. Han har været kriminel siden han var knægt og han har siddet mere end 31 år i fængsel. Men han ynker og klynker ikke. Han valgte selv sin levevej. Han var gangster og han tog straffen med i købet.


Born Free er den ærlige historie om Lonne, fortalt af Lonne selv og dem, der står ham nærmest. Det er lige på og hårdt. Det er uden filter. Det er pensionisten Lonne, som nu ser tilbage på de sjove tider med sprut, kvinder og vilde fester - men der er også en bagside af medaljen, der har kostet ham mere end et halvt menneskeliv i fængslet, ensomme timer og isolation. 

Så kig forbi Run For Cover og hør Lonne fortælle sin historie. Der vil også være mulighed for at købe bogen "Born Free".

 

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1240076989361786/

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage