Kulturhack: Vingeflimmer: mandag_19_nov

Er der udsolgt? Kom på venteliste ved at skrive til beatsbygirlzdenmark@gmail.com

KULTURHACK #2: Vingeflimmer

Gratis elektronisk musik/lydcollage-workshop for piger, kvinder, trans og ikke-binære mellem 16 og 24 år. Arrangeret af Beats by Girlz Denmark.

Vil du gerne lære at lave din egen musik eller lyd til podcasts, teater eller soundscapes? Synes du det kunne være spændende at lege med lyrik og lyd? Nu har du muligheden for at prøve det af! Tre professionelle producere står klar til at vise dig hvordan.

VINGEFLIMMER
På workshoppen bliver du introduceret til at lave lydcollage/musik på computer med programmet Ableton Live. Vi tager inspiration fra Inger Christensens fantastisk smukke digt ”Sommerfugledalen”, som er del af den danske kulturkanon. Inger Christensen er en af vor tids største danske lyrikere og digtet er rigt på stemninger og poetiske stærke billeder med sommerfuglen i centrum. Lyrikken vil blive indspillet og brugt i selve lydproduktionen, som den gennemgående røde tråd i det endelig værk.

Sammen vil vi skabe et værk, som vi vil præsentere ved et festligt event dedikeret til piger, kvinder, trans og non-binæres kunstneriske skaben.

HVORDAN
Du behøver ikke vide noget om musik på computer i forvejen - det eneste du skal gøre er at møde op! Vi har computere, men du er velkommen til at medbringe din egen. Så skal du bare have hentet og INSTALLERET Ableton Live på forhånd. Man kan bruge det gratis i 30 dage: https://www.ableton.com/en/trial/
De tre workshops har samme indhold, så tilmeld dig kun én. Og meld gerne afbud i god tid så pladsen kan gå til en anden, hvis du bliver forhindret.

PRIS: GRATIS
Som et særligt engangstilbud er workshoppen GRATIS. Hip Hop Hub, Rumkraft og Ableton Live er gået sammen om at støtte op om den anden omgang af Beats by Girlz-workshops i Danmark. Projektet er en del af Hip Hop Hub, som er støttet af Nordea-Fonden, se mere på: www.hiphophub.dk

HVORNÅR

Mandag d. 19.November, kl 16.30-19.30
Fredag d. 23.November, kl 17-20
Mandag d. 26. November, kl 16.30-19.30

Alle dage vil have samme indhold med 10 deltagere i hver gruppe

HVOR
RUMKRAFT, Læssøesgade 14, 2200 København N.

BEATS BY GIRLZ DENMARK
Beats by Girlz Denmark er den nye danske afdeling af amerikanske Beats by Girlz, et koncept startet af musikprofessor Erin Barra-Jean ved Berklee College of Music, New York. Vi laver undervisning i elektronisk musikproduktion for piger, unge kvinder, trans- og ikke-binære. Lær teknikken hos os - brug den når du spiller musik med alle, uanset køn.
Mere om BbG: https://www.beatsbygirlz.com/

HVEM
Katrine Villadsen er artist, underviser og elektronisk komponist. Hun laver bl.a. soundscapes og teatermusik. Som soloartist While We Wait har hun specialiseret sig i musikproduktion og live-looping af vokal i programmet Ableton Live. Hun underviser i kreativ proces og sit koncept elektronisk sangskrivning. Tidligere har hun udgivet to albums (2005 og 2009) med det dansksprogede indiefolkband Kå samt været medstifter af det uafhængige label ToneTribunalet.

Stefani Wisting er aktuel i bl.a. trioen Please Let Me Pause. Har studeret musikvidenskab, ved KU og er oplært som lydtekniker ved Jørgen Knub på bla. Dicentia, i Sweet Silence og Puk studiet m.fl. Har bl.a. været tonemester på Film Værkstedet og mentor i elektronisk komposition på Scenekunst Skolen. Tidligere projekter tæller lydkoret Whop, Racket opsændelses lyd kollektivet Ren Optur og Circuit Bending bandet CEO-Bendorama.

Boe Przemyslak aka Lola Ajima er elektroakustisk komponist uddannet i Paris. Hun er oprindeligt bassist og har før spillet i danske shoegaze og industrialbands som Rumskib og Uku Maze, men arbejder nu som den ene halvdel af audio-visual gruppen Lola and Yukao Meet, hvor hun live-looper med stemme og cello. Derudover har hun komponeret soundscapes til dans, kortfilm og er meget optaget af spatialisering af akusmatisk musik.

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage