Kulturhack: Marie med lyd (onsdag)

UDSOLGT - men skriv på beatsbygirlzdenmark@gmail.com for at komme på venteliste.

KULTURHACK: MARIE MED LYD
Elektronisk musik-workshop for piger, trans og ikke-binære mellem 16 og 24 år arrangeret af Beats by Girlz Denmark


Måske du har musik i hovedet, men mangler skills til at få det ud i verden? Måske du synger, men har andre til at lave dit track? Måske du bare gerne vil prøve, at sidde bag knapperne - og se hvad de kan? Her er din mulighed! To professionelle producere står klar til at vise dig hvordan. 

MARIE 
På workshoppen bliver du introduceret til at lave musik på computer med programmet Ableton Live. Og hvad har det så at gøre med Marie? Marie Gudme Leth er Danmarks største tekstildesigner. Som inspiration for din musik skal vi sammen kigge på billeder af hendes ting: Hvordan "lyder" billedernes farver og former som musik? På den måde kommer du til at prøve kræfter med at bruge bl.a. effekter og mikrofon, så du til sidst har dit eget musikstykke. Og du lærer samtidig noget om den danske kulturkanon - åh jo, Marie er med blandt de helt store. 
Du behøver ikke vide noget om musik på computer i forvejen - det eneste du skal gøre er at møde op!

PRIS: GRATIS
Som et særligt engangstilbud er workshoppen GRATIS. Hip Hop Hub, Rumkraft og Ableton Live er gået sammen om at støtte op om de første Beats by Girlz hold i Danmark. Støberiet/Blågårds Bibliotek lægger lokaler til. Tak til Designmuseet for udlån af billeder.

BEATS BY GIRLZ Denmark
Beats by Girlz Denmark er den danske afdeling af amerikanske Beats by Girlz, et koncept startet af musikprofessor Erin Barra-Jean ved Berklee College of Music, New York. Vi bringer undervisning i elektronisk musikproduktion ud til piger, unge kvinder, trans- og ikke-binære. Lær teknikken hos os og brug den når du spiller musik med alle andre uanset køn.
https://www.beatsbygirlz.com/

HVEM
Katrine Villadsen er artist, underviser og elektronisk komponist. Hun laver bl.a. soundscapes og teatermusik. Som soloartist While We Wait har hun specialiseret sig i musikproduktion og live-looping af vokal i programmet Ableton Live. Hun underviser i kreativ proces og sit koncept elektronisk sangskrivning. Tidligere har hun udgivet to albums (2005 og 2009) med det dansksprogede indiefolkband Kå. 

Stefani Wisting er aktuel i bl.a. trioen Please Let Me Pause. Har studeret musikvidenskab, ved KU og er oplært som lydtekniker ved Jørgen Knub på bla. Dicentia, i Sweet Silence og Puk studiet m.fl. Har bl.a. været tonemester på Film Værkstedet og mentor i elektronisk komposition på Scenekunst Skolen. Tidligere projekter tæller lydkoret Whop, Racket opsændelses lyd kollektivet Ren Optur og Circuit Bending bandet CEO-Bendorama.

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage