Event cover billede valgt af arrangøren

Human Afvikling

Human Afvikling er en ny og anderledes teateroplevelse, i et unikt spændingsfelt mellem legesyg teaterfortælling, hudløs ærlig selvbiografi og hardcore forskning.

 

Oplev komiker, journalist og spastiker Jacob Nossell tage publikum og skuespiller Kristoffer Fabricius med ud på en overraskende, morsom og selvudleverende tour de force. Ved at føre publikum ind i sin egen livsfilosofi, sine drømme, dilemmaer og groteskheder, tager Jacob vores forhold til normalitet under kærlig behandling - med sin personlige eksistensberettigelse som indsats.

 

Som koreansk adoptivbarn og spastiker med talefejl undersøger Jacob i Human Afvikling om vi overhovedet ønsker Jacob og hans slags i blandt os? Har vi ikke allerede tilstrækkelig videnskabelig belæg for at sortere ham og hans "artsfæller” fra som fornuftige aborter, før de bliver født? Eller bunder denne fremtidige standardprocedure i grundløs uvidenhed og irrationel frygt for det anderledes og ubekvemme?

 

Kort sagt: Er der overhovedet en mening med Jacob, og bør han fortsat eksistere?

 

 

Sal plan:

Sal plan

 

 

 

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage