HUGO AWARDS 2017

Film- og medievidenskab på Københavns Universitet afholder det prestigefyldte og traditionsrige HUGO Awards d. 16. juni 2017 i Dansehallerne, København V. HUGO Awards har i løbet af de sidste 30 år vokset sig til at være en populær begivenhed, som er bredt kendt i film- og tv-branchen.

Der er et begrænset antal billetter, så vi opfordrer til at booke plads til det storslåede show og/eller braget af et afterparty med det samme - så er du sikret en festlig og glamourøs aften!

Program for HUGO Awards 2017:

- Kl. 19.00: Dørene åbner 
- Kl. 20.00: Årets awardshow begynder
- Kl. 23:00: Afterparty 
- Kl. 04:00: Festen lukker 

Showet byder bl.a. på optræden fra dansegruppen Gravity, live musik fra bandet Reliks samt fem små film, der er produceret i tråd med årets tema. Dette offentliggøres d. 11. maj. Herudover skal der naturligvis uddeles priser til vindende film i de forskellige kategorier, hvilket gøres af vores nøje udvalgte presenters. Der vil hele aftenen være lækre drinks at købe i baren, og desuden vil der for de sultne være rig mulighed for at købe lækker mad til gode priser i diverse food trucks efter showet.  

For mere information om arrangementet henviser vi til hugoawards.dk og vores facebookside 'Hugo Awards'. 

Vi ses til et fantastisk awardshow! 

 

 

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage