Event cover billede valgt af arrangøren

Hug en hæl og klip en tå (5-9 år | 45 min)

'Hug en hæl op klip en tå' er en sjov eventyropera, men den handler også om ægte følelser og vigtige temaer i børns liv: Søskendejalousi, forældreambitioner på deres børns vegne, og følelsen af ikke at være god nok. Operaen leger med Rossinis udgave af Askepot, men byder på sit helt eget persongalleri.
"I 'Hug en hæl og klip en tå' leger vi med eventyret om Askepot og operaen Askepot. Her er ingen Disney-agtig Askepotfigur og kun en enkelt lille mus i vores historie. Men temaet om tre sammenbragte søstre og deres modstridende drømme og længsler foldes ud på sjov og rørende vis, underbygget af Rossinis fængende og sprudlende musik.
4 operasangere fra Den Jyske Operas Kor medvirker i rollerne som de tre voksne søstre og den gamle mor, der har store opera ambitioner på sine døtres vegne. Den sammenbragte families liv fletter sig på finurlig vis sammen med eventyret om Askepot, men hvem der kommer til at passe skoen til sidst, skal ikke afsløres her.

Instruktør: Birthe Bonde Niilonen
Komponist/Arrangør: Branko Djordjevic
Librettister: Birgitte Holt Nielsen og Birthe Bonde Niilonen
Scenograf/Kostumier: Gøje Rostrup
Lysdesign: Ib Asp
Foto: Kåre Viemose
Medvirkende: Hanne Hohwü Houmøller, Sine Algreen Møller, Eline Denice Risager, Bolette Bruno Hansen og Branko Djordjevic

 

Se mere på growopfestival.com

Både børn og voksne skal have standardbillet. 

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage