Skal du sælge billetter til dit event?

Vi hjælper dig med et billetsalg der passer på dit brand

Opret dit event på under 5 minutter

Opret event, integrer med Facebook (hvis du har lyst) og inviter dine gæster på under 5 minutter. Brug din tid på det du er verdensmester til. Så gør vi det samme!

En computer som er igang med nemt at oprette et event gratis på grenenticket

Greenticket spiller på alle dine enheder

Du kan være sikker på at du kan tilgå dine billetter på alle dine enheder. Din (og dine gæsters) smartphone ligger alligevel i lommen - hvorfor ikke bruge den?

Forskellige enheder med greenticket, så du kan have styr på dit arrangment uanset enhed
Data never lies. Vi fortæller dig hvem dine gæster er. Hvor de er fra, hvor gamle de er, hvornår de købte billet og hvornår de checkede ind. Den første gang dine gæster møder dit event er ved billetsalget. Behøver vi fortælle historien om førstehåndsindtryk? Online check in. Drop papirlister. Det ser sjusket ud. Brug din computer som online gæsteliste eller udnyt kameraet i din smartphone til at scanne billetter.
Omfattende statistik

Data never lies. Vi fortæller dig hvem dine gæster er. Hvor de er fra, hvor gamle de er, hvornår de købte billet og hvornår de checkede ind.

Personlig event side

Den første gang dine gæster møder dit event er ved billetsalget. Behøver vi fortælle historien om førstehåndsindtryk?

Online check-in

Drop papirlister. Det ser sjusket ud. Brug din computer som online gæsteliste eller udnyt kameraet i din smartphone til at scanne billetter.