FAQ

Hvad koster Greenticket?

Greenticket er 100 % gratis for arrangøren af eventen. Det er gratis at oprette events og bruge Greenticket’s systemer til administration af billetsalg.

Hvordan opretter jeg mit event?

På Greenticket.dk finder du knappen ”opret gratis event” på forsiden. Du bliver bedt om at logge ind, hvor efter du vil blive guidet gennem 3 simple steps for at oprette et event.

Når du har oprettet et event, vil du efterfølgende få adgang til en ”købsside”, hvor dine gæster kan købe billetter til dit event. Kopiér linket fra siden og send det til dine potentielle gæster.

Kan jeg følge med i, hvor mange billetter der bliver solgt?

Du kan altid følge med i dit eget billetsalg. Ved at logge ind, kan du navigere til dit ”Dashboard”. Under ”Mine Events”, finder du eventen og trykker på den grønne knap ”Statistik”.

Hvordan sletter/aflyser jeg et event?

Under ”Mine Events” på dit Dashboard, har du mulighed for at trykke på den røde knap ”Slet”. Pengene vil automatisk blive ført tilbage til de gæster, der havde købt billet. Hele billettens pris vil blive tilbagebetalt, dog ikke billet- og kortgebyr.

Skal mine gæster registrere sig hos Greenticket, når de køber billetter?

Nej – Ved køb af billetter skal vi bruge basisoplysninger for at have et navn på billetten og et sted at sende kvitteringen hen. Hvis du logger ind med Facebook, bruger vi kun dine basisoplysninger.

Hvornår får jeg pengene for mine solgte billetter?

Så snart eventen er afholdt, vil vi sende pengene til den bankkonto, der blev valgt under oprettelsen. Vi bliver nødt til at holde pengene indtil arrangementet er afsluttet, for at have muligheden for at sende pengene retur til gæsterne i tilfælde af aflysning.

Hvordan ser jeg mine billetter?

På computeren logger du ind, og kan se dine købte billetter på dit Dashboard. Når du skal til arrangementet, åbner du blot greenticket.dk på din telefon, logger ind, og trykker på den billet du vil have vist.

Kan mine gæster medbringe billetten selvom de ingen smartphone har?

Ja – alle billetter kan printes ud på papir og medbringes til arrangementet.

Hvilke dimensioner har mit coverbillede og mine sponsorbilleder?

Dit coverbillede vil blive croppet til 900 x 300 px (du vælger selv hvordan det skal croppes når ud uploader billedet). Sponsorbilleder vil ikke blive croppet, med tilpasset til at være kvadratiske. Der er ingen grænse for størrelsen, men det er anbefalet at du vælger et kvadratisk billede.