Faglig Fredagsbar om Den skadede Crossfitter med gæsteoplægger Andreas Lund Hessner

Søernes Fysioterapi inviterer til faglig fredagsbar med gæsteoplægger Andreas Lund Hessner.

 

Dato og tid: 9. december 2016 kl 18.30

Sted: Søernes Fysioterapi, Ravnsborggade 8b, kld, 2200 Kbh N

 

Denne faglige fredagsbar vil omhandle undersøgelse- og behandlingstilgang i forhold til den skadede Crossfitter. Og om hvordan man vejlede og rådgive personer, der dyrker Crossfit med at komme tilbage til træningen efter en skade samt forebygge at skader kommer igen.

 

Kort om Andreas Lund Hessner.

Andreas læser en kandidat i fysioterapi, og har gennem de seneste mange år haft sin egen praksis i Crossfit Copenhagen. Her har Andreas hjulpet utallige crossfitter fra nybegynderen til højeste internationale niveau. Desuden har Andreas undervist på Fitness- og Crossfit instruktørkurser og uddannelser, samt afholdt workshops i Crossfittræning og skadesforebyggelse. Denne faglige fredagsbar vil omhandle nogle af erfaringerne Andreas har opnået og hvilke undersøgelse- og behandlingstilgange Andreas ofte benytter i arbejdet med Crossfit-udøvere.

 

Målgruppe:

Sundhedsprofessionelle med interesse for træning (Medicinere, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrætsuddannede, og andre interesserede)

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage