Trendseminar 2018

2018 er i fuld gang, og arbejdet med at forstå, hvilken vej, de digitale vinde blæser, har aldrig været mere komplekst. Sidste år var en veritabel eksplosion af digitale muligheder, teknologiske gennembrud samt sociale og kulturelle bevægelser, der opstod online og bredte sig til resten af verden med lynets hast.

2018 bliver endnu vildere på den digitale front, og derfor indstiller vi den 30. januar krystalkuglen og ser nærmere på, hvilke tendenser du skal fokusere på i det nye år.

Vi har inviteret en række skarpe, danske profiler, som kommer med deres bud på digitale tendenser. Du kan opleve:

  • Lasse From, udviklingsredaktør hos DR Viden
  • Kristoffer Okkels, Marketing & Business Development Director hos Creuna
  • Trine-Maria Kristensen, forfatter og rådgiver hos trinemaria.dk
  • Thomas Fenger, Chief Design Officer og partner hos Unity Studios 

Praktisk info

Tendenser i det digitale mediebillede afholdes på den 30. januar kl. 8.00-11.00. Vi starter dagen ud med registrering og let morgenmad og sparker gang i programmet kl. 8.30. Morgenseminaret afholdes på Aarhus Universitet i Auditorium 1, Bygning 1441, som ligger i krydset Nordre Ringgade/Randersvej.

Pris og tilmelding

Det koster 250 kr. inkl. moms at deltage (150 kr. for studerende – husk gyldigt studiekort!). Tilmelding og betaling sker via linket her. Nb. Vær obs på, at der er begrænset antal pladser til studerende.

Nb. Vi sender mails ud til deltagerne før og efter morgenseminaret med informationer, deltagerliste og præsentationer, så husk at sikre dig, din mail er skrevet rigtigt. Hvis du bestiller for andre, bedes du tilmelde en af gangen, sådan de også får vores mails.  

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage