Event cover billede valgt af arrangøren

En aften med gangsteren Lonne

GRISK lukker dørene op til en helt særlig fredag i februar. 
Vi har inviteret Peter Grønlund indefor, som er forfatter, foredragsholder, tidligere grafittimaler og hooligansekspert - og han tager en helt særlig ven med:

Mød oldschool gangsteren Lonne, som har siddet mere end 31 år i fængsel for alfonseri, smugling, vold og stort set alle andre former for kriminalitet. Lonne har netop udgivet sin biografi "Born Free" - skrevet af Peter Grønlund - hvor du kan læse om Lonnes dramatiske og sindssyge liv. 

"Born Free" er den ærlige historie om Lonne, fortalt af Lonne selv og dem, der står ham nærmest. Det er lige på og hårdt. Det er uden filter. Det er pensionisten Lonne, som nu ser tilbage på de sjove tider med sprut, kvinder og vilde fester - men der er også en bagside af medaljen, der har kostet ham mere end et halvt menneskeliv i fængslet, ensomme timer og isolation. 

I kan møde ham fredag d. 17 februar, og høre hele hans historie. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

GRISK desker op med en billig bar til fredagsstemningen og en spændende foredragsaften med en af de største, tidligere gangstere fra Danmarks kriminelle underverden. 
 

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage