Event cover billede valgt af arrangøren

Automationsdag´17: Skab vækst med automation

Automation er i fokus, når Egatec afholder sit årlige arrangement fredag den 16. juni i Odense.

Vi sætter fokus på automatisering og optimering som er et centralt drive for at styrke virksomheders konkurrenceevne. Bedre arbejdsmiljø, højere kapacitet og mindre produktionsomkostninger er nøgleordene.

Automationsdagen inviterer alle interesserede virksomheder til at komme til en præsentation af mulighederne indenfor automation og robotter. Arrangementet giver dig et indblik i, hvordan du skaber vækst ved at optimere dine produktionsprocesser uanset om du har brug for en semi eller fuldautomatisk løsning. På dagen tager vi forskellige indgangsvinkler til emnet og giver dig eksempler på succeshistorier fra den virkelige verden.

Arrangementet samler branchefolk og eksperter inden for automation med det formål at skabe en platform for inspiration og netværk, der kan skabe nye relationer og inspirere til nye løsninger i produktionskæden. Automationsdagen byder på en stor mulighed for at lære mere om fremtidens teknologi, hvor vi sammen med udstillerne vil byde på de seneste innovationer inden for teknologien.

Vi ønsker med dette initiativ at skabe et grundlag for en dialog om, hvordan automatisering kan hjælpe producenter med at reducere omkostninger for at blive mere konkurrencedygtige.

Tag udfordringen!

Tør du møde Racer7 i en 3-point basketkonkurrence? Vi har inviteret en Comau robot, så du kan få mulighed for at udfordre denne ekstraordinære og hurtigste robot i sin klasse i en spændende basketball konkurrence. Robotten har allerede spillet mod NBA spilleren Marco Belinelli og er klar til den næste modspiller.

Tag udfordringen og få en unik oplevelse fredag den 16. juni 2017 fra kl. 10-14.

Automationsdag afholdes hos Egatec A/S på Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV, hvor vi også byder på frokost. Deltagelse er gratis og vi åbner op for tilmelding i marts, men hvis du allerede nu er interesseret i arrangementet, kontakt venligst vores koordinator Maja Turkanovic på tlf. 50 77 50 23 eller mat@egatec.dk

Udstillere:

On Robot (Nomineret til DIRA Automatiseringsprisen) 
DIRA - Dansk robot Netværk
MIR
A-one Packaging
Comau
Festo
Leuze
Schunk
Sick
Odense Robotics
B&R (Open robotics)
Nordbo Systems 
CP Robotics 
Schur 
TriVison
STOK
PJD
Frontmatec
Bossard
Pilz
Easy Robotics
Inmold
Bihl Wiedermann
Beckhoff Automation
Fanuc
Elastisense
Egatec 
Narixa
Bagger-Nielsen

Tilbage
Type Antal Pris pr. stk.


SUBTOTAL DKK 0,00
Gebyr DKK 0,00
TOTAL

DKK 0,00For at spare tid, kan du hente dine oplysninger fra Facebook.
Vi poster selvfølgelig aldrig noget uden din tilladelse.

NEJ

Når du trykker på "Gå til betaling" bekræfter du at du er indforstået med Greentickets handelsbetingelser og privatpolitik.

Opret Map Tilbage